Team Skoglund | Anläggning
190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-190,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ANLÄGGNINGEN

 

Vi håller till på Wolmsta gård i Njurunda utanför Sundsvall. Gården ligger perfekt beläget bredvid nya E4, vilket är perfekt för oss som åker på mycket trav! Gården blev våran år 2017 och ett otroligt lyft för våran verksamhet. Här finns helt fantastiska träningsbanor i en vacker miljö.

 

Banorna är i sand och sträcker sig totalt elva kilometer och innehåller en kuperad slinga, två långa backar och en rakbana. Det finns även en mysig slinga med ridvägar och en paddock planeras att byggas. Det finns även en horse walker på gården. Förutom det har vi även den stora fördelen att ha en egen häst klinik som nyttjas av veterinär Gun Svenfelt.

 

Hagar finns det massvis av, både järnhagar med sand och trådhagar med gräs. Stallarna är uppdelade i fem olika byggnader plus två uteboxar och ett mindre stall med fyra boxar.

 

Vid träningsbanorna finns en vacker fisketjärn där vi kan erbjuda fiske till våra hästägare samt nyttja den under våra olika aktiviteter.